Lid worden?

Als je via onze website nieuwsgierig bent geworden of misschien zelfs enthousiast, dan vragen we je de volgende stappen te zetten:

1 Je meldt je belangstelling voor Fotokring Arnhem per e-mail (info@fotokringarnhem.nl)

2 Je kunt twee clubavonden bezoeken om kennis te maken met de leden en om mee te maken hoe een clubavond verloopt. Na deze clubavonden beslis je of je lid wilt worden of niet.

3 De data van de clubavonden vind je in het tabblad "jaarprogramma" op deze website.

4 In overleg met de club kies je twee data voor de kennismaking.

5 Als je je daarna aanmeldt als lid, krijg je via de mail een welkomstbrief met alle relevante informatie over de club overzichtelijk op een rijtje.

6 Als je lid wordt van Fotokring Arnhem word je automatisch ook lid van de Koninklijke Fotobond. Na ontvangst van de welkomstbrief meld je je zelf aan bij de Fotobond. Hoe dat gaat vind je op hun website. Let op dat je je bij de Fotobond aanmeldt als lid van Fotokring Arnhem en niet als individueel lid. Je betaalt eenmalig 15€ inschrijfgeld aan de Fotobond.

7 De contributie voor het lidmaatschap van Fotokring Arnhem voor het jaar 2024 bedraagt € 100,-. In dit bedrag is het lidmaatschap van de Koninklijke Fotobond inbegrepen.

8. Als lid van de Fotobond kun je deelnemen aan allerlei activiteiten van de bond en profiteren van kortingen. Zie hiervoor www.fotobond.nl. Bovendien ontvang je hun nieuwsbrief, het tijdschrift Fotobond in Beeld en kun je profiteren van vele kortingen.