Portfolio Rob Jansen

Dit is een portfolio serie van Rob Jansen

Discussie - 7 reacties

 1. Daniël Tulp zegt:

  Gave serie Rob. Van veel facetten van de fotografie iets.
  Heb je een voorkeur voor welke afbeelding op de website wordt getoond als link naar deze portfolio?

 2. Hee , wat leuk ! ik zie ook een paar Rotterdam-beelden… en architectuur wat verder weg uit de wereld ; Las Vegas ook ?

  Mijn favorieten uit het geheel ; nrs. 22 , 26 , 32 , 36 , 37 , 39

 3. Een mooie serie van een alleskunner. Mooi werk, Rob. Voor mij springen de plaatjes 8, 22, 32 36, 39, 40 en 41 er tussen uit.

  Wel vind ik dat sommige plaatjes iets te veel verscherpt zijn, natuurlijk vanwege het formaat, waardoor de kleuren wat fletser en vlakker overkomen.

 4. sietskeebus zegt:

  Ik heb met heel veel plezier naar je serie foto’s gekeken, Rob. En net als Martijn kwam ik wat bekende beelden tegen: Rotterdam en Las Vegas. Ook de foto van de weg in Utah komt me heel bekend voor. Mooi daar hè?
  Je vroeg iets over de serie KASSEN. Ik heb net gisteren de dvd van Zoom bekeken die over straatfotografie gaat. Ze hadden het daar over DE LIFE FORMULE maar gingen er niet diep op in. Ik ben eens gaan zoeken op internet en vond deze site met uitleg : http://www.flickr.com/groups/bangladeshiphotographers/discuss/72157629057381789/
  Het gaat om een fotograaf van LIFE die voor het eerst een bepaalde sequentie in een serie bracht. Het ging bij hem wel om mensen, maar het principe kan je volgens mij ook naar voorwerpen vertalen. Misschien heb je hier iets aan.
  Groet, Sietske

  • Rob Jansen zegt:

   Hallo Sietske,

   Bedankt voor de link die je me stuurde,ik ga er aandachtig naar kijken. ik denk ook dat het niet uitmaakt wat het onderwerp is. leuk dat je met plezier naar mijn foto’s hebt gekeken en een en ander herkend hebt.

 5. joketermaat zegt:

  Een mooie diverse serie foto’s. Een genot om naar te kijken.
  Dit jaar weer een mooie serie?? Dan kijk ik ernaar uit.

Plaats reactie

Recente forum reacties

Actuele forum Onderwerpen