Over FKA

Je wilt meer…

Foto’s. Vrienden en kennissen zeggen dat de jouwe toch wel erg mooi zijn. Je hebt de smaak te pakken. Je trekt er soms zelfs op uit om die ene foto te maken die het waard is om aan de muur te hangen. Maar je  wilt meer…

Meer mensen zoals jij?

Je wilt feedback. Hoe had het nog beter gekund? Je wilt inspiratiebronnen. Maar waar haal je die vandaan?  Zouden er misschien meer mensen rondlopen die mooie dingen doen met fotografie? En van wie je  misschien nog wat kunt opsteken ook? Zijn ze er? Jazeker! Die zitten bij Fotokring Arnhem!

Even voorstellen…

Amateur fotografenvereniging Fotokring Arnhem (oftewel FKA) is een vereniging met maximaal 50 leden.  Eénmaal per twee weken komen deze enthousiastelingen samen om hun passie te delen. Er wordt zowel analoog als digitaal gefotografeerd. De doka wordt nog door een enkeling gebruikt, Photoshop is ervoor in de plaats gekomen. Het niveau varieert van beginners tot mensen met jarenlange ervaring. Niets moet, alles mag. Maar je wordt wél aangemoedigd om je werk mee te nemen en te laten zien. In het Jaarprogramma kun je zien wat er zoal op de bijeenkomsten georganiseerd wordt.

Ledenstop

Bij 50 leden stopt de inschrijving als lid. Heb je belangstelling, informeer dan even bij de secretaris van de Fotokring of er plaats is. Belangstellenden kunnen zich altijd aanmelden, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Waar dan?

De Opstandingskerk – Rosendaalseweg 505 in Arnhem is eenmaal per twee weken op de dinsdagavond ons vast honk. Een avond begint altijd om 20.00 en loopt meestal door tot 22.15 á 22.30.

En verder…

Onze vereniging is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Amateurfotografen Vereniging (BNAFV), de landelijke overkoepelende organisatie van fotoclubs die is onderverdeeld in afdelingen. Fotokring Arnhem maakt onderdeel uit van de afdeling Gelderland-Zuid.

Discussie - Geen reacties

Geen reacties mogelijk.

Recente forum reacties

Actuele forum Onderwerpen